EL SALVADOR – Dead or imprisoned for having an abortion: fighting El Salvador’s brutal laws | The Guardian

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

[VIDEO] The total ban on abortion in this deeply religious Central American country means that women have been jailed over miscarriages, or died as a result of unsafe terminations. But amid growing protests, politicians may finally bow to pressure to overturn El Salvador’s draconian anti-abortion laws.

Watch on: https://www.theguardian.com/global-development/video/2017/oct/25/dead-or-imprisoned-for-having-an-abortion-fighting-el-salvadors-brutal-laws-video